Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Червона перлина кохання

Рік:
Ор. назва:
Красный жемчуг любви
Країна:
Країна Агресор, Україна
Категорія:
Режисер:
Андрес Пуустусмаа
Тривалість:
01:30:27
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Головна героїня кінокартини - чарівна, красива і розумна Марія, яка живе в розкоші і не знає потреби.
Її чоловік, люблячий і інтелігентний Федір, готовий на все заради красуні-дружини. Він обсипає її подарунками, возить по різним країнам, влаштовує сюрпризи і передбачає всі бажання жінки. За допомогою своїх грошей подружжя може купити собі абсолютно все. Крім щастя. Незважаючи на зовнішню оболонку, в душі Марія - глибоко нещасна жінка. Вже багато років вона не може завести дитину, внаслідок чого її любов до Федора згасла, як недогарок свічки. Коли подруга радить їй сходити до бурятського шамана, Марія погоджується, не роздумуючи. Шаман, поворожив на каменях, дарує Марії «червону перлину», яка зможе притягнути до неї справжню любов.

Незабаром вона зустрічає пристрасного, молодого і палкого Григорія, який займається одночасно гонками на мотоциклах і каскадерство. До того ж, Григорій неймовірно красивий і здатний підкорювати жіночі серця. Марія з першого ж погляду закохується в нього, і її життя починається спочатку. Обманюючи чоловіка, вона всюди роз'їжджає з Григорієм, катається з ним на мотоциклі на величезних швидкостях, займається з ним любов'ю і вперше відчуває себе по-справжньому живою. Але скільки триватиме дія «червоних перлин» і чи не призведе воно до невиправних наслідків? ©Kino4ua Червона перлина кохання 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?