Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Настроювач

Рік:
Ор. назва:
Настройщик
Країна:
Країна Агресор, Україна
Категорія:
Режисер:
Кіра Муратова
Тривалість:
02:34:33
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Андрій працює настроювачем роялів, перебиваючись мізерними заробітками, намагаючись дотягнути до чергової получки. Одного разу хлопець ясно усвідомив, наскільки мало він заробляє і яке сумне життя веде.
Світогляд хлопчини змінився після зустрічі з Ліною, чарівною спокусницею, яка миттєво полонила його самотнє серце. Карколомна красуня відповідає взаємністю, що, погодьтеся, невимовно потішило самолюбство головного героя. Правда, слідом за цим виникла нова проблема. Обраниця мрійника родом з багатого сімейства, з дитинства купається в достатку, а що натомість може запропонувати їй коханий, якщо він сам бідний, як церковна миша?

Що тільки Андрюша не намагається зробити, на які хитрощі не йде, сподіваючись заробити достатньо грошенят, щоб мати можливість зводити свою принцесу в дорогий ресторан або в театр, постійно натикаючись на невдачі.
Безвихідь змушує хлопця вигадувати більш витончені методи заробітку, які включають відвертий грабіж, побиття невинних людей і навіть чисте вбивство. Яка ж любов все-таки сильна річ, яка змушує здорового адекватного чоловіка здійснювати подібні злодіяння. ©Kino4ua Настроювач 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.6
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?