Kino4ua.com

Щиголь

Рік:
Ор. назва:
The Goldfinch
Країна:
США
Режисер:
Джон Краулі
Тривалість:
02:29:31
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Головним героєм драматичного фільму «Щиголь» виявляється молодий хлопець на ім'я Теодор, який щиро захоплюється мистецтвом і всім, що з ним пов'язано. Саме в мистецтві він намагається знаходити тільки найкраще і красиве. Але одного разу все змінюється.

Теодор відправляється в музей разом зі своєю матір'ю для того, щоб насолодитися новою виставкою. Однак серія трагічних і моторошних подій призводить до того, що родичка Теодора гине. Ця втрата раз і назавжди змінює його життя.

Головний герой розуміє, що більше не може отримувати колишнє задоволення від життя і мистецтва. Теодор немов зломлений. Але одного разу він отримує дуже рідкісну картину, яка належить художнику Карелу Фабріціусу. Разом з твором мистецтва виявляється загадкове кільце.

Теодору вдається з'ясувати, що раніше картина належала вмираючої людині. Але чому він вирішив поділитися таким рідкісним твором мистецтва саме з ним? У пошуках відповіді на це питання Теодору належить зануритися в підпільний світ, прихований від очей сторонніх. ©Kino4ua Щиголь 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?