Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вибирай або помри

Рік:
Ор. назва:
Choose or Die
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Тобі Мікінс
Тривалість:
01:25:58
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Головним героєм фільму «Вибирай або помри» виявляється одружений чоловік на ім'я Хел, який вийшов із не найблагополучнішої родини. Він обожнює ретро-відеоігри та все, що з ними пов'язано. І коли він отримує копію унікальної інтерактивної фантастичної гри, то захоплюється.
Хел встановлює гру і після цього запускає її, сподіваючись, що на нього чекає незнайома, але захоплююча класична текстова гра в пригодницькому жанрі. Але згодом герой фільму «Вибирай або помри» розуміє, що все зовсім не так. Відбувається це в той момент, коли навколишні об'єкти починають взаємодіяти з ним та грою. Він розуміє, що це щось більше, ніж проста гра. Внаслідок небезпеки наражається не тільки він сам, а й уся його родина.
Проходить 3 місяці. Студентка на ім'я Кайла влаштовується працювати прибиральницею, щоб мати можливість оплачувати навчання. Вона надає різні технології своєму другові, а той допомагає їй вчитися програмувати, щоб вона могла отримати необхідні навички для навчання та гарної роботи. Одного разу до її рук потрапляє гра, що здається простим текстовим квестом з 80-х ©Kino4ua Вибирай або помри 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?