Kino4ua.com

500 днів літа

Рік:
Ор. назва:
500 Days of Summer
Країна:
США
Режисер:
Марк Вебб
Тривалість:
01:35:43
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Том Хенсон заробляє собі на життя тим, що придумує оригінальні висловлювання на вітальних листівках. Знайомство з новою співробітницею призводить до того, що в його будні виникають щирі почуття і бажання завоювати відповідні емоції у вподобаної дівчини. Спілкування молодий парочки дозволяє з'ясувати, що у них надзвичайно багато спільного. Музика, фільми, гумористичне сприйняття світу роблять ближче і рідніше закоханого Тома і товариську Саммер. Але поступово стає ясно, що юна красуня не збирається обмежувати себе строгими рамками відносин з одним чоловіком і вважає, що вони просто прекрасні друзі.

Пристрасний мачо, навпаки, хоче романтики і зустрічей під місяцем, ніжних дотиків рук і перших поцілунків. У хлопця є цілих 500 днів, для того, щоб переконати подругу в правильності свого підходу до міжособистісних відносин, інакше вони повністю припиняться. Можливо, його професія допоможе створити особливий напис на листі, який стане відображенням сердечних переживань. Всі плани юнака - ніщо, адже вони можуть зруйнуватися в будь-який момент і стануть яскравим уроком на майбутнє. Зайва романтика проти суворої практичності. Хто кого? ©Kino4ua 500 днів літа 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?