Kino4ua.com
PG-13

50 перших поцілунків

Рік:
Ор. назва:
50 First Dates
Країна:
США
Режисер:
Пітер Сіґал
Тривалість:
01:39:04
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
«50 перших поцілунків» Пітера Сігала - одна з кращих комедій з Сандлером, так що, якщо ви є шанувальником цього комічного обдарування, вам обов'язково потрібно переглянути цей фільм онлайн на нашому сайті! Тим більше, що Адаму Сандлеру сильно допомагають Дрю Беррімор в непростий ролі дівчини, яка щодня втрачає пам'ять, Рон Шнайдер і майстер комедії Ден Ейкройд в ролі трохи дурнуватого цілителя, доктора Кітса. Актори які знімалися в кінострічці навіть отримали ексклюзивний приз MTV кращої акторської команди.

До автокатастрофи, у Генрі і Люсі була чудова сім'я і піднесені і спекотні любовні відносини, але, внаслідок аварії, у Люсі постраждала «довгострокова пам'ять», і тепер щоранку для неї Генрі - чужа людина. І бідному персонажу Сандлера доводиться щодня не тільки відроджувати почуття Люсі, але і боротися з незадоволеними такою ситуацією родичами, а так само кілька дивовижними методиками лікування від Дена Екройда, який дуже органічно допомагає Беррімор і Сандлеру перетворювати звичайний ситком в справжню комедію!

Дивитися всім фанатам Сандлера, всім поціновувачам гри Екройда (навіть шкода стає, що вони рідко знімалися разом), всім, хто хоче помилуватися на красуню Дрю і просто «організувати» собі відмінний настрій! «50 перших поцілунків» - недурна комедія з чудовими пісеньками і іскрометними жартами! ©Kino4ua 50 перших поцілунків 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?