Kino4ua.com
PG-13

Між небом і землею

Рік:
Ор. назва:
Just Like Heaven
Країна:
США
Режисер:
Марк Вотерс
Тривалість:
01:34:37
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Події фільму «Між небом і землею» починають розвиватися в той момент, коли лікар Елізабет Мастерсон намагається отримати підвищення. Заради цього вона працює в клініці практично 24 години на добу. Елізабет серйозно і відповідально ставиться до своєї посади і допомагає всім пацієнтам. Вона комунікабельна, старанна і подає великі надії. Однак її начальство не бажає, щоб один з кращих лікарів переводив себе на роботі. І коли стає зрозуміло, що Елізабет готова жити на роботі, то їм доводиться вигнати її додому відпочити і набратися сил.

Через божевільну одержимість роботою і кар'єрою у Елізабет не складається особисте життя. Тоді її сестра вирішує познайомити її з молодою людиною, якого вона вважає що підійде для неї як ніхто інший. Незважаючи на проявлений скепсис, Елізабет вирушає на побачення. Через перевтоми вона втрачає контроль і потрапляє в аварію. Проходить деякий час і молодий архітектор Девід, переживши недавно смерть дружини, знімає квартиру, яка колись належала Елізабет. Незабаром з'являється і сама власниця апартаментів. Але тільки з'являється не як така вона, а її привид.

Всім, хто любить легкі романтичні комедії, ми хочемо рекомендувати подивитися цей добрий фільм на нашому сайті онлайн. ©Kino4ua Між небом і землею 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?