Kino4ua.com
FullHD 1080p

Знайомтеся, Джо Блек

Рік:
Ор. назва:
Meet Joe Black
Країна:
США
Режисер:
Мартін Брест
Тривалість:
02:58:55
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Щодня Ангелу Смерті доводиться забирати на небеса величезну кількість людей. Через його руки пройшло вже досить душ, проте він так і не зміг зрозуміти, якими почуттями володіє людина, якої незабаром доведеться померти. Радіє він, плаче або зберігає абсолютний спокій, залишається загадкою для вищої істоти.
Бажаючи ближче познайомитися з тим, кому доведеться покинути планету, щоб переміститися в інший вимір, божественне створення вибирає для себе чергову жертву. Нею виявився відомий мільйонер на ім'я Вільям Перріш. В його будинку саме має відбутися святкування з нагоди ювілею літньої людини.

Ангел втілився в образ молодого чоловіка Джо Блека, з необережності загиблого в автомобільній катастрофі, і з'явився Вільяму, запропонувавши тому вигідну угоду. Приречена людина повинна виступити в ролі провідника в сучасному світі, показати, як живуть люди, натомість отримавши відстрочку на пару днів.
Перрішу довелося погодитися, адже іншого вибору у нього не було. Правда, ситуація дещо загострилася після того, як дочка бізнесмена раптово закохалася в Джо. Тепер передбачити подальший фінал стає досить складним заняттям. ©Kino4ua Знайомтеся, Джо Блек 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?