Kino4ua.com
HD 720p
R

Детектив Гурман: Насолоджуйся життям доки можливо

Рік:
Ор. назва:
Eat, Drink & Be Buried: A Gourmet Detective Mystery
Країна:
Канада
Режисер:
Марк Жан
Тривалість:
01:25:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 34 Канал
Події канадського кримінального детективу розгортаються навколо багатого і стародавнього сімейства. За традицією, що склалася, Річ Вестон організовує грандіозну вечірку з нагоди дня народження. Торжество відбувається в розкішному заміському будинку. Родзинкою свята має стати особлива розвага – реконструкція битви часів XVIII століття. Ця подія стала вирішальною у становленні ділового майбутнього сімейства Вестон. Щоб святкування дня народження було бездоганним, був найнятий Генрі. В його обов'язки входить складання вишуканого меню, чіткий контроль за всім, що відбувається, комфортне перебування всіх запрошених, бездоганне дотримання сценарію святкування. Грандіозне святкування обертається кривавою трагедією, коли під час реконструкції від кулі гине один із синів господаря маєтку. Як сценічний пістолет виявився зарядженим справжніми кулями і що сталося? У цьому належить розібратися Генрі і його помічниці Меггі. Несподівано для себе вони втягуються у ворожнечу за сімейні статки. ©Kino4ua Детектив Гурман: Насолоджуйся життям доки можливо 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. А
    А
    26 вересня 2022 13:22
    + 0 -
    Фільм російською мовою! а вказано, що українсьокою..