Kino4ua.com

Анабель: Створення

Рік:
Ор. назва:
Annabelle: Creation
Країна:
США
Режисер:
Девід Ф. Сандберг
Тривалість:
01:49:52
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Лицензионный
Фільм жахів «Анабель: Зародження зла» є приквелом фільму «Анабель» і розповідає історію походження демонічної ляльки, яка наводить жах на людей ось уже кілька десятиліть. Дії фільму починаються в 1943 році в одному з американських містечок. Щасливе сімейне життя подружжя Семюеля і Естер Маллинс закінчилася в той день, коли їхня маленька дочка Аннабель загинула під колесами автомобіля. Через дванадцять років подружжя відкривають двері свого будинку для черниці сестри Шарлотти і декількох сиріт, які залишилися без даху над головою.

Майстер-лялькар Семюель займається виготовленням красивих порцелянових ляльок, які привертають увагу юних дівчаток. Але вони не знають про те, що до однієї з ляльок не можна наближатися, не кажучи про те, щоб грати з нею, так як лялька не є іграшкою: в неї вселилось щось дуже страшне, від чого чоловік і жінка Маллинс намагаються позбутися ось уже довгі роки, тримаючи ляльку під замком. ©Kino4ua Анабель: Створення 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?