Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Занадто старий, щоб померти молодим

Рік:
Ор. назва:
Too Old to Die Young
Країна:
США
Режисер:
Ніколас Віндінг Рефн
Тривалість:
01:20:51
Переклад:
Українська мова Озвучка AdrianZP | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm, TVShows
Лос-Анджелес - не самий спокійне місто в Америці. Тут постійно відбуваються сумні події, які пов'язані з діяльністю кримінального світу. У центрі уваги сюжету виявляється злочинна діяльність місцевих авторитетів, кожен з яких намагається утвердитися на тій чи іншій території. Головний персонаж - Мартін, простий поліцейський Лос-Анджелеса, який вже протягом довгих років веде боротьбу зі злочинцями. Він розуміє, що все не так просто в його роботі, тому поступово переходить на іншу сторону конфлікту. Головний герой остаточно заплутується в своїх поглядах на життя, тому не знає, що робити далі. Хто ж він насправді: відважний і справедливий поліцейський або ж новий представник кримінального світу? ©Kino4ua Занадто старий, щоб померти молодим 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?