Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Босх: Спадок (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Bosch: Legacy
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Патрік Кейді, Алекс Закржевський, Гагар Бен-Ашер
Тривалість:
1 серія: ~ 55 хв. (цілком серій: 10)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У центрі уваги захоплюючого серіалу "Босх: Спадщина" знаходиться хоробрий і відважний чоловік. Він працює у великому місті, де щодня відбуваються різні пограбування, напади та вбивства. Будучи справедливою і чесною людиною, Гаррі зумів заслужити повагу колег і прихильність керівництва.

Він – справжній професіонал своєї справи, який не боїться труднощів та готовий на будь-які жертви для досягнення поставленої мети. Довгий час він працював у державній структурі, проте тепер настав час кардинальних змін. Ретельно все проаналізувавши, головний герой вирішив піти у приватну діяльність та стати детективом. Знаючи його великий послужний список, клієнтури до нього чимало, тому самотужки йому не впоратися з великим "напливом" бажаючих. У цій нелегкій справі детективу активно намагається допомагати його рідна дочка, яка чудово розуміється практично на всіх нюансах цієї сфери. Вона – новий поліцейський, яка нещодавно заступила на службу. Завдяки її роботі діючий персонаж має доступ до необхідної бази даних і може швидко знаходити потрібну та оперативну інформацію, яка допоможе провести розслідування. Що буде далі? ©Kino4ua Босх: Спадок (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.5
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?