Kino4ua.com

Проти шторму

Рік:
Ор. назва:
The Finest Hours
Країна:
США
Режисер:
Крейг Гіллеспі
Тривалість:
01:57:32
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Події фільму відбуваються в 1952 році. Два величезних танкера працюють серед океану займаючись видобутком нафти, саме ці танкери і стануть першими жертвами сильної стихії, яка обрушиться на них абсолютно спонтанно, після чого весь екіпаж цих танкерів виявиться у відкритому океані. Дізнавшись про цю страшну катастрофу, берегова охорона, яка перебувала не дуже далеко від місця аварії цих танкерів, вирушила на допомогу цим людям. Що найцікавіше, рятувати вони їх відправилися на звичайних дерев'яних човнах, знаючи, що в будь-який момент ці човни можуть потрапити під повний удар стихії і просто зруйнуватися.

Героїзму цих хлопців явно не було меж, адже вони зуміли ризикнути своїм життям заради порятунку зовсім незнайомих людей. Прибувши на місце аварії, вони лише побачили деякі уламки їх танкерів, які потихеньку почали йти на дно. Наші головні герої, недовго думаючи, відправляються на пошук тих, хто вижив. Часу на це у них залишається дуже мало. Будь-яка секунда зволікання може, стояти життя однієї людини і в цій ситуації помилок робити ніяк не можна.
Рятувальна операція проходить вдало, тільки ось черговий шторм, виявляється передвісником нової біди. ©Kino4ua Проти шторму 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?