Kino4ua.com
R

Занурення

Рік:
Ор. назва:
Submergence
Країна:
Німеччина, Франція, Іспанія, США
Режисер:
Вім Вендерс
Тривалість:
01:52:17
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Фільм являє собою серію спогадів двох героїв, через які ми дізнаємося про їх пристрасний роман, що розділив життя на два етапи - «до» і «після». Деніель і Джеймс зустрілися зовсім недавно у французькому прибережному готелі, де вони проводили відпустку перед початком небезпечних трудових буднів. Дівчина працює в американській наукової організації на посаді біофізика, і їй належить занурення на океанське дно, яке ніколи раніше не було досліджено людиною. Її новий знайомий є інженером-гідротехніком, які працюють на Мі-6. У нього не менш небезпечна завдання - увійти в довіру до піратів на Сомалі, щоб розкрити впливову злочинну мережу. Після знайомства на морському курорті герої замислюються над тим, щоб відмовитися від майбутніх місій, але не наважуються це зробити. Можливо, вони не відмовилися б, навіть якщо знали, чим все закінчиться. Деніель виявляється в пастці після невеликої аварії. Її батискаф, який втратив керування, повільно опускається на дно океану, де дівчину чекає повільна смерть, адже на поверхні навіть не знають про виниклі проблеми. Тим часом виконуючи завдання Джеймса розкриває противник, і він опиняється в полоні. Найімовірніше, ми бачимо останні години життя кожного з героїв. Незважаючи на це, закохані не відчувають страху, переживаючи тільки про те, що вони можуть більше не побачитися. ©Kino4ua Занурення 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?