Kino4ua.com
R

Люди честі

Рік:
Ор. назва:
Men of Honor
Країна:
США
Режисер:
Джордж Тіллман мол.
Тривалість:
02:08:47
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У військово-морському флоті США немає місця афроамериканцям - вони можуть служити хіба що кухарями або стюардами. Впертому Карлу Брашіру немає до цього діла - хлопець вирішив стати водолазом, як його кумир Леслі Сандей, і стане їм всупереч расовим забобонам і штабним бюрократам. Школа військових нирців - лише перший етап його грандіозних планів, і він терпляче зносить знущання керівника школи, жовчної людини, чия мрія про адміральські погони залишилася недосяжною. Великий нирець Сандей теж не радіє чорношкірому учневі - тренеру байдужі його устремління, а до явного обожнювання з боку Карла він ставиться з насмішкою. З честю витримує Брашір тяготи військової служби, та коли навчання закінчується, стає першим в історії флоту чорношкірим нирцем. Коли через безглузду випадковість в глибині океану були загублені термоядерні бомби, Карл опускається на дно і знаходить пропажу, після чого забезпечує їх безпечний підйом на поверхню. Знешкоджуючи останній заряд, нирець отримує важке каліцтво, в результаті якого лікарям доводиться ампутувати йому ступню. Військовий нирець Брашір не має наміру йти на інвалідність - він з'являється перед комісією в сконструйованому спеціально для нього водолазному костюмі, щоб довести: він може діяти під водою не гірше будь-якої здорової людини. Чи повірить йому комісія? ©Kino4ua Люди честі 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. richard parker
    richard parker
    6 вересня 2022 19:24
    + +1 -
    amazing film!! we enjoyed it so much!!  bowtie