Kino4ua.com

Три ікси

Рік:
Ор. назва:
xXx
Країна:
США
Режисер:
Роб Коен
Тривалість:
02:04:43
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Ксандер Кейдж - це хлопець, який зумів поєднати в собі всі найкрутіші риси: силу, спритність, розум. Завдяки своїм фізичним майстерностям, йому вдається з легкістю пробратися на будь-яку закриту територію, і відповідно вибратися з неї не становить жодних проблем. У своєму житті він звик все робити самостійно, через що і вибрав кримінальний спосіб життя.

Він частенько впроваджується в державні служби, для того, щоб дізнатися якусь важливу інформацію для подальшого шантажу. Що найцікавіше, його ніхто не може зловити, адже він використовує новітню техніку, яка допомагає йому завжди залишатися непоміченим. Як тільки спецслужби не намагалися зловити цього спритника, нічого у них не виходило. На цей раз він береться за нову справу, в якої він повинен проникнути в кримінальну організацію, яка на той момент перебувала в Празі. Це завдання представляло, з себе якусь складність, але це ніколи не зупиняло Ксандера. Він і в цей раз готовий показати себе з кращого боку, і довести всім хто його оточує, що він ще не втратив свій професіоналізм і готовий поборотися з ким завгодно. ©Kino4ua Три ікси 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?