Kino4ua.com

Дракула

Рік:
Ор. назва:
Dracula
Країна:
США
Режисер:
Френсіс Форд Коппола
Тривалість:
02:08:33
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Кінець дев'ятнадцятого століття. Джонатану Харкеру, молодому, досить напористому і перспективному працівникові престижної лондонської юридичної контори, надходить чергове важливе завдання від вищого начальства.
Хлопець повинен відправитися у відрядження в далеку Трансільванію, щоб безпосередньо поспілкуватися і постаратися вирішити виниклі непорозуміння з досить загадковим клієнтом, якого звуть Владислав Дракула. Дивний підприємець методично скуповує столичну нерухомість, що, природно, викликає море здивування. Ось тільки головний герой і уявити не міг, які смертельно небезпечні неприємності очікують його попереду.

Паралельно сам Дракула прибуває в британську столицю в пошуках чарівної Міни, нареченої-красуні містера Харкера, яка через збіг обставин опинилася разюче схожою на Елізабет, кохану ексцентричного кровопивці, трагічно загиблу пару століть тому. Сам же граф перебуває у твердій впевненості, що душа його улюбленої заново воскресла в образі юної панянки, тому древній вампір має намір будь-якими способами дістати те, що належить йому по праву.
У підсумку, бідолаха Джонатан виявляється в ув'язненні в замку страхітливого вовкулаки, де за ним ретельно доглядають місцеві вампірші. Чи вдасться в'язневі втекти з цього пекельного містечка і врятувати приречену другу половинку? ©Kino4ua Дракула 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?