Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Кролик Джоджо

Рік:
Ор. назва:
Jojo Rabbit
Країна:
США, Нова Зеландія, Чехія
Режисер:
Таіка Вайтіті
Тривалість:
01:48:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Saturn Union
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Переважна більшість режисерів не шукає гумору в одному з найпохмуріших моментів в історії нашої цивілізації, але Тайка Вайтіті довів, що навіть такі фільми можна робити по-справжньому смішними. У центрі подій виявляється 10-річний хлопчик з Берліна, який настільки зачарований ідеологією фюрера, що навіть заводить собі уявного друга Гітлера. Незважаючи на безліч суперечливих фактів, хлопчина залишається вірним своїм переконанням. Однак в його сліпій вірі виникне криза, коли доля зіштовхне Джоджо з 17-річною єврейкою Розі, яка потребує захисту ... Тепер тільки від Джоджо який знає про її притулок героя буде залежати майбутнє дівчини. Але який вибір зробить юний шанувальник нацизму? ©Kino4ua Кролик Джоджо 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гість Тарас
    Гість Тарас
    4 серпня 2020 02:25
    + -1 -
    В мене викликали дивні відчуття сцени по типу тої, де малий кидає собі підноги гранату і отримує всього лише легкі травми. Також дивно виглядає новозеландка з блакитними очима в ролі єврейки, хоча вона чудово справилась з роллю як і головний герой. Також для мене вперше було дивитися фільм, який починався як комедія, продовжувався як драма, а закінчився мелодрамою. Хоча фільм чудовий.
  2. Руслан
    31 липня 2020 14:16
    + +3 -
    бачиш американця, іди обійми його)))))))))))))))  гарна тьотя...)))

  3. Яна
    Яна
    10 липня 2020 19:08
    + +1 -
    Фільм чудовий. Спочатку подумала що гумор у такий період історії недоречний, але змінила свою думку. Фільм такий світлий бо в центрі сюжету малий хлопчик, цим мені нагадались оповідання і фільм знятий за його мотивами "Хлопчик у смугастій піжамі". Давно я не сміялась і плакала над одним фільмом.
    1. Kino4ua
      10 липня 2020 19:10
      + 0 -
      Глибокий, чуйний коментар дякуємо. Треба буде подивитися.