Kino4ua.com
PG-13

Опівнічне небо

Рік:
Ор. назва:
The Midnight Sky
Країна:
США
Режисер:
Джордж Клуні
Тривалість:
01:58:35
Переклад:
Українська мова В одне рило | Одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный (Netflix)
Опівнічне небо – фантастична стрічка, у якій можна побачити улюбленця публіки Джорджа Клуні. У центрі сюжету знаходиться чоловік на ймення Августин. Він займається астрономією і випадково залишається на дослідницькій станції посеред Арктики геть один. Чоловік, який все життя присвятив вивченню зірок, тепер був з ними дійсно наодинці, бо Земля пережила катастрофу і перестала бути придатною для життя. Людство опинилось у смертельній небезпеці. Чоловік, вважаючи, що навколо немає жодної живої душі, несподівано зустрічає дівчинку Айріс. Разом їм доведеться здійснити небезпечну, важку, але цікаву подорож через невідомі землі. Їхня мета – зв’язатись з космічним кораблем, який повертається з Юпітера на Землю після тривалої і виснажливої місії. Від астронавтів, які знаходяться на борту корабля, буде залежати доля людства, а доля їх самих може залежати від Августина і Айріс… ©Kino4ua Опівнічне небо 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?