Kino4ua.com
PG-13

Парадокс Кловерфілда

Рік:
Ор. назва:
The Cloverfield Paradox
Країна:
США
Режисер:
Джуліус Вона
Тривалість:
01:42:40
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Парадокс Кловерфілда – фантастична стрічка, яка розповідає про астронавтів і їх дослідження незвичайної, особливої матерії. Починається сюжет з того, що на орбітальну станцію прибуває група астронавтів, щоб замінити своїх колег, які вже почали проводити унікальні дослідження. Вчені вже кілька років займаються вивченням невідомої планети і нещодавно змогли озвучити свої висновки, які прозвучали просто приголомшливо. Виявляється, існує матерія, яку називають частками бога. Людське око помітити ці частки не здатне, але вони постійно присутні у галактиці. Якщо вдасться розгадати їх природу, то людство зрозуміє і таємницю свого походження, розгадати яку намагаються все тисячі років. На станції є лабораторія, яка дозволяє спостерігати за частинками, прискоривши їх рух. Але космонавти не знають, що навіть найменша помилка у роботі прискорювача може призвести до страшних наслідків… ©Kino4ua Парадокс Кловерфілда 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. vovik007
    17 січня 2021 22:39
    + +1 -
    Гарний фільм раджу всім!
  2. Аля
    Аля
    29 листопада 2020 23:59
    + 0 -
    Сюжет захоплюючий! В цілому прикольний. Лише кінцівка підкачала?