Kino4ua.com
R

Пекло

Рік:
Ор. назва:
Sunshine
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Денні Бойл
Тривалість:
01:47:27
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У 2057 року людство вже балансує на межі вимирання. Сонце поступово згасає, а Земля занурюється в темряву чергового льодовикового періоду. Єдиний шанс на порятунок - успішне виконання своєї місії екіпажем космічного корабля «Ікар-II». Корабель повинен зайти в саме пекло, наблизившись до поверхні Сонця, і випустити в нього найпотужнішу бомбу, вибух який знову запустить хімічні процеси що зупинилися і поверне світило до життя. Мужні астронавти сповнені рішучості проявити героїзм і відродити життя на Землі. Але несподівано вони отримують дивний сигнал SOS від корабля «Ікар-I», який був відправлений з тією ж метою сім років тому. Серед членів екіпажу починаються суперечки про те, чи варто ставити виконання завдання під загрозу, але людинолюбство перемагає: капітан корабля віддає наказ йти на зближення з зниклим звездолетом. На його борту є ще одна бомба, а значить, можна буде зробити вибух подвоєною потужності. Однак тут починається низка фатальних подій: помилка навігатора призводить до серйозного пошкодження захисного обладнання і в підсумку до згорання оранжереї - єдиного джерела кисню на кораблі. Тепер «Ікар-I» - єдина надія пілотів на поповнення запасів кисню. Але на кораблі твориться щось дивне, що може перешкодити порятунку цивілізації. ©Kino4ua Пекло 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?