Kino4ua.com
FullHD 1080p

Список останніх бажань

Рік:
Ор. назва:
The Bucket List
Країна:
США
Режисер:
Роб Райнер
Тривалість:
01:37:22
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Шанувальникам знаменитого «Достукатися до небес» ця кінокартина припаде до душі, з тієї причини, що співзвучна зі згаданим вище фільмом.
Морган Фрімен і Джек Ніколсон. Поява на екрані двох в істину генералів голлівудської кіноіндустрії гарантує фільму номінацію на престижну премію і овації незліченних фанатів творчості легендарних акторів, відданих їх майстерності гри.
Метри постають в образі двох закостенілих дідусів, які очікують останній день на грішній землі.

Їх відмінність досить разюча. Перший - простий робітник з околиць, який звик потом і кров'ю добувати гроші, щоб прогодувати сім'ю, але тепер за станом здоров'я пішов на спочинок, який не назвеш нагородою за довгі роки непосильної праці. А другий - мільйонер, якому набридли гроші і суєта тлінного світу, де кожен норовить підлізти під хвіст великому босові, щоб отримати статус в суспільстві і незліченну кількість спадкоємців, які тільки і чекають моменту, коли він відкине лапки, щоб дістати його стан.
Хто б міг би подумати, що ця пара людей зійдеться разом. Помирати під крапельницею доля запліснявілих бабусь. Старі перці просто не здаються. Потрібно зробити те, до чого раніше не доходили руки. Найголовніші мрії. А там вже і помирати не страшно. ©Kino4ua Список останніх бажань 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?