Kino4ua.com
FullHD 1080p

Учитель на заміну

Рік:
Ор. назва:
Detachment
Країна:
США
Режисер:
Тоні Кей
Тривалість:
01:38:31
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Оскароносний актор Едріен Броуді любить братися за складні, глибокі, суперечливі ролі, тим самим удосконалюючи свою акторську майстерність. У драматичному фільмі "Учитель на заміну" він грає роль людини, яка не бажає прив'язуватися до кого-небудь, щоб не відчувати емоційної залежності від людей. У сюжеті фільму Генрі Бартс прибуває в державну школу, щоб провести пару уроків, як учитель по заміні. Він не любить довго працювати на одному місці, тому намагається ніде не затримуватися.

У школі Генрі стикається з байдужістю вчителів до долі учнів, більшість з яких є важкими підлітками і мало не малолітніми злочинцями. Але він знає, як зацікавити учнів своїм предметом і впевнено робить це, не дивлячись на те, що дітлахи люблять кидати викладачам виклики, як словесні, так і емоційні. Приділяючи увагу дітям, Генрі швидко стає улюбленим учителем і зразком для наслідування, а й у нього за плечима маса своїх проблем, від яких так хочеться позбутися ... ©Kino4ua Учитель на заміну 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олег Бубон
    22 березня 2021 21:08
    + 0 -
    Знаєте, а яв томився від американських екшенів- воно пластмасове. Життя триває, ми не живемо. Існуємо. Зрідка ,коли актори не грають, а живуть у кадрі. Це фільм про те що Правда, яка вона не є- це частина нас самих. Я тікаю від життя : тут я є, а там- мене немає...Отже я не жив по-справжньому. Тільки здається...