Kino4ua.com

Крихітка на мільйон доларів

Рік:
Ор. назва:
Million Dollar Baby
Країна:
США
Режисер:
Клінт Іствуд
Тривалість:
02:12:37
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Френк - один з кращих тренерів з боксу. Він створює враження холоднокровного і беземоційного людини. Меггі, головна героїня фільму, молода дівчина, яка працює офіціанткою. Весь свій вільний час вона проводить в секції з боксу, де тренує Френк. Вона робить спроби умовити Френка стати її наставником, але той відповідає їй відмовою. Бачачи всю завзятість, наполегливість і витримку дівчини, Френку все ж доводиться погодитися на прохання дівчини і вони починають спортивне виховання. Відносини, що склалися між ними, схожі на ті, які пов'язують дочку і батька.

В результаті тренування дають несподівані для всіх результати - Меггі стає зіркою жіночого боксу. Їй вдається неймовірним способом відправляти своїх напарників по рингу в нокаут у першому ж ранзі. В увазі тепер дівчина не обділена. Їй вдалося домогтися того, до чого вона прагнула все своє життя - стати відомою боксеркою і знайти батька. Але доля не готова до того, щоб постійно дарувати подарунки. У черговому бою, Меггі отримує травму, яка поставить хрест на її спортивній діяльності. Її життя під загрозою. Чи зможе вона повернутися знову на ринг або цей фатальний бій стане для неї останнім? ©Kino4ua Крихітка на мільйон доларів 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?