Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мементо

Рік:
Ор. назва:
Memento
Країна:
США
Режисер:
Крістофер Нолан
Тривалість:
01:53:40
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Леонард був успішною людиною і працював в одній із страхових компаній, слідчим. Його підхід до справи дуже подобався роботодавцям, адже хлопець ретельно перелопачував самі малопомітні факти, із задоволенням проводив слідчі експерименти і завжди дізнавався правду. Але все життя перевернуло одна трагічна подія - вбивство коханої дружини. Зловмисник пробрався в будинок і вбив жінку. Працівники правоохоронних органів не змогли розкрити злочин, тому Леонард вирішив самостійно знайти вбивцю.

Але у слідчого є велика проблема, яка заважає зробити це швидко. У нього - відсутність короткочасної пам'яті, яка з'явилася після трагедії. Якщо раніше найменша подія могла привести до глибоких висновків, то тепер він не пам'ятає того, що було вчора, але чітко бачить улюблену жінку в калюжі крові. Це наслідки удару по голові, тому можна сподіватися, що здібності з часом повернуться. Така ймовірність дуже слабка, але без надії жити неможливо. Чоловіка не покидає невиразне занепокоєння, йому здається, що вбивця ходить зовсім поруч і скоро видасть себе рухом або поглядом. Він починає підозрювати одного давнього знайомого. ©Kino4ua Мементо 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?