Kino4ua.com
PG-13

Всесвітня Війна Z

Рік:
Ор. назва:
World War Z
Країна:
США
Режисер:
Марк Фостер
Тривалість:
01:56:41
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
Нічого не віщувало біди, життя у великому місті йшло своєю чергою і раптово з'являється хаос, розруха і тисячі неконтрольованих людей. Головний герой фільму «Війна світів Z» колишній співробітник ООН Джеррі Лейн, разом зі своєю сім'єю опинився на центральній вулиці Флориди, де і почався епіцентр невідомої епідемії. Жителі почали перетворюватися в зомбі, а тим, кому вдалося встояти проти вірусу, виявилися в меншості і потрапили в справжню м'ясорубку. Джеррі намагається захистити свою сім'ю і вибратися з міста.

Джеррі вельми досвідчений і знає, що потрібно робити в подібних ситуаціях, навички допомагають йому вибратися за межі міста і зв'язатися зі своїми старими колегами. Виявляється, що хаос панує не тільки у Флориді, а й по всьому світу. Уряд втратив контроль над ситуацією, щоб зрозуміти, що стало причиною вірусу, потрібно знайти першоджерело зараження. Саме цим збирається зайнятися головний герой разом з невеликою командою військових і вчених. ©Kino4ua Всесвітня Війна Z 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?