Kino4ua.com
R

Весільний рік

Рік:
Ор. назва:
The Wedding Year
Країна:
США
Режисер:
Роберт Лукетич
Тривалість:
01:30:41
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Мара - безнадійно життєрадісна, але в той же час цинічна 27-річна дівчина, яка працює в бутіку жіночого одягу. Героїня боїться відносин, тому задовольняється лише короткостроковими побаченнями з незнайомцями. Одним з таких побачень стає зустріч з Джейком - талановитим кухарем, що робить все можливе в місцевій закусочній, щоб вразити свою знайому. Між парочкою прослизають іскри, тому Мара в цей раз не біжить від відносин. Однак її ставлення до роману почне змінюватися найближчим часом під гнітом обставин. За лічені тижні парочка отримує більше 10 запрошень на весілля в найближчі місяці від друзів. Кожен з майбутніх візитів буде вносити корективи в їхні плани на подальше життя! ©Kino4ua Весільний рік 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?