Kino4ua.com
R

Останній бойскаут

Рік:
Ор. назва:
The Last Boy Scout
Країна:
США
Режисер:
Тоні Скотт
Тривалість:
01:45:27
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Полное Дублирование
Джо Хелленбеку є про що розповісти своїм дітям: свого часу він врятував дорогоцінне життя самого американського президента, будучи його охоронцем. Але ніхто не пам'ятає його заслуг, так що зараз він приватний детектив з мінімумом клієнтів, до того ж має цілу купу проблем з сім'єю і алкоголем. Справи стають зовсім погані, коли Джо виявляє в ліжку своєї дружини кращого друга і компаньйона Майка, який майже відразу після цього гине під час вибуху власної машини.
Якраз перед загибеллю Майк повідомив партнеру про нове перспективне замовлення на охорону популярної зірки стриптиз-бару Корі. Відправившись знайомитися з роботодавцем, Хелленбек несподівано знайомиться з її бойфрендом Джиммі Діксом - колись знаменитим гравцем в американський футбол, кар'єру якого зруйнувало вживання наркотиків. Цей останній бойскаут викликає справжнє захоплення Дікса, кумиром якого він був. Але приємна зустріч обертається черговим неприємним сюрпризом: кілери вбивають Корі. Дікс повідомляє новому другові, що його дівчині серйозно загрожували. Приятелі відправляються до неї додому і виявляють компрометуючий власників клубу, за який грав Джиммі, магнітофонний запис. З неї стає зрозуміло, що дівчина вирішила втрутитися в фінансові ігри мафії, яка вирішила легалізувати футбольний тоталізатор. Але безстрашна парочка готова стати у них на шляху .. ©Kino4ua Останній бойскаут 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віктор
    6 грудня 2020 14:23
    + +1 -
    Один з найкращий бойовиків Брюса Вілліса, в ньому є все - гумор, життя, кулі, пергони, стрільба та любов ;)