Kino4ua.com
R

Містер Штейн іде в онлайн

Рік:
Ор. назва:
Un profil pour deux
Країна:
Австрія, Франція, Бельгія, Німеччина
Режисер:
Стефан Робелін
Тривалість:
01:45:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) iTunes
Комедія розповість глядачам цікаву історію одного самотнього вдівця. Містер Штайн дуже любив свою дружину, яка померла два роки тому. Тепер літній чоловік цілими днями не виходить з дому, і згадує про минулі дні. Щоб повернути П'єра до звичного життя, родичі вирішують подарувати йому комп'ютер. За допомогою нього, вони сподіваються, що чоловік знову знайде інтерес до життя. Його дочка навіть наймає для П'єра вчителя по поводженню з незнайомим досі предметом.

Молода людина на ім'я Алекс, стане для героя тим самим провідником в новий, і поки невідомий світ. Чоловік досить швидко починає розуміти, як потрібно поводитися з комп'ютером, а від інтернету, він залишається просто в захваті! Він навіть створює собі сторінку на сайті знайомств, і заповнює її, при цьому трохи прикрасивши деякі речі. Він починає спілкуватися з симпатичною дівчиною, яка ховається під нікнеймом «Flora63». Його нова знайома залишається в захваті від спілкування з П'єром, і пропонує зустрітися в «реалі». Герой злякавшись бути розкушеним посилає на цю зустріч Алекса. Історія повна плутанини, починається. ©Kino4ua Містер Штейн іде в онлайн 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?