Kino4ua.com
HD 720p
R

Секта (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dig
Країна:
США
Режисер:
Гідеон Рафф, Мілісент Шелтон, Аллан Aркуш
Тривалість:
01:00:57
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - NewStudio, IdeaFilm
Пітер працює на американське Федеральне Бюро і останні роки знаходиться в Єрусалимі, де займається розслідуваннями злочинів, пов'язаних з громадянами США. Робота Пітера цілком звичайна, буденна і досить нудна. Однак особисте життя чоловік встиг налагодити: він обзавівся хорошими друзями і зустрів милу дівчину, завдяки якій життя Пітера змінилося докорінно. Ця дівчина працює археологом і, як годиться представнику даної професії, одним з вечорів пара відправляється в печеру. Тут вони спостерігають обряд з жертвопринесенням тварини, який здійснюють дивні люди. Пара розходиться і намагається забути про шокуючу подію, однак вранці Пітер дізнається, що дівчина мертва і пора братися за розслідування злочину.
Загадкове вбивство викликає у агента величезний інтерес. Він повністю занурюється в розслідування злочину, жертвою якого стала його добра знайома. Однак чим далі просувається справа, тим більше стає шокуючих подробиць. Головному герою серіалу «Секта» доведеться розгадати безліч таємниць, щоб дізнатися істину і покарати лиходіїв. Однак трохи пізніше стає відомо, що вбивство дівчини - це перший крок містичних сил до винищення всього людства. ©Kino4ua Секта (1 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?