Kino4ua.com
R

Джонні Мнемонік

Рік:
Ор. назва:
Johnny Mnemonic
Країна:
США, Канада
Режисер:
Роберт Лонго
Тривалість:
01:38:30
Переклад:
Українська мова Кіно | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Дії фантастичного бойовика "Джонні Мнемонік" відбуваються в майбутньому, в якому технічний прогрес досяг нереальних вершин. Найважливіша інформація передавалася не на носіях, чіпах і дисках, а за допомогою імплантованого в людський мозок чіпа. Це було найнадійнішим способом, проте такий вид кур'єрських послуг був нелегальним. Герой фільму Джонні працює мнемоніком - кур'єром по передачі інформації.

Для цього він стер основну частину спогадів зі свого мозку, яку сподівається відновити після проведеної операції. Однак, і цього місця не вистачило. Завантаження нової секретної інформації перевищила норми безпеки і щоб не загинути, Джонні необхідно якомога швидше витягнути завантажені дані. Але все сильно ускладнюється, після того, як Джонні починає переслідувати японська мафія. Вони полюють за головою Джонні Мнемоніка і буде він живий чи ні, їм все одно, головне - інформація в його мозку. ©Kino4ua Джонні Мнемонік 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?