Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вейко (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Waco
Країна:
США
Режисер:
Джон Ерік Даудл, Денні Гордон
Тривалість:
00:47:00
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm, NewStudio, Кубик в кубе, Украинский
В основу багатосерійної кінострічки лягли події 1993 року, про які більшість російськомовних глядачів нічого не знає. Сюжет переносить нас в околиці міста Вако, в десятці кілометрів від якого розташувалася резиденція релігійної секти «Гілка Давидова». Тутешні мешканці заробляли на життя різними способами, включаючи торгівлю зброєю. Саме через цю обставину ФБР зацікавилося діяльністю секти, виявивши ряд порушень законодавства штату, що стали причиною трагічних подій, які забрали життя 86 осіб, включаючи чотирьох співробітників спецслужби. «Трагедія у Вейко» - як її назвали в США - відбулася не за один день. Штурм ФБР не вдався, після чого послідувала 51 доба облоги маєтку, протягом яких агенти всіляко впливали на сектантів: відключили воду і світло, за допомогою колонок транслювали різні аудіозаписи і руйнували прилеглі будинки. Художній серіал базується відразу на двох версіях події: в основу сюжету лягла книга представника ФБР і одного з сектантів що вижив, це дозволяє назвати проект максимально правдивим. ©Kino4ua Вейко (1 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?