Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Чужий

Рік:
Ор. назва:
Alien
Країна:
США
Режисер:
Рідлі Скотт
Тривалість:
01:55:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Дія гостросюжетного фільму жахів переносить глядачів у недалеке майбутнє. Науково-технічний прогрес приніс людям величезну користь. Космос був освоєний настільки, що астронавти, які вирушають в неосяжні простори всесвіту, поверталися звідти на космічних кораблях, навантажених всілякими ресурсами.

Головними героями захоплюючого кінофільму стають астронавти, які поверталися з тривалої космічної подорожі на рідну планету. Вони вже були недалеко від мети, коли їх радари зловили сигнал з незнайомої планети. Звичайно, цікавість узяла верх над розумом, і головні герої вирушили підкорювати незвідану землю. Опинившись в цьому дивному місці, відважні люди побачили дивні предмети, що нагадують величезні кокони. Звичайно, головні герої вирішили не спокушати долю і покинути місце, від якого вони не чекали нічого доброго, проте було вже надто пізно.
Істоти, затаєні в своїх коконах, вже готові явити своє обличчя незваним гостям. Так чим же закінчиться ця подорож для відчайдушних астронавтів, які порушили правила космічних перельотів і змінили свій маршрут? Невже прибульці небезпечні і несуть загрозу всьому людству? ©Kino4ua Чужий 1979 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Еобарт
    Еобарт
    23 січня 2022 20:47
    + +1 -
    Класика, що ще сказати