Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Космічні ковбої

Рік:
Ор. назва:
Space Cowboys
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Клінт Іствуд
Тривалість:
02:10:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Цікавий сюжет переносить нас у кінець 90-х років минулого сторіччя. Ми знайомимося з головними героями фільму «Космічні ковбої» – відставними космонавтами, яким було приготовлено славу перших підкорювачів Всесвіту. Вони повинні були покинути Землю в 1958 році, але через гучний скандал усю команду усунули від польотів, і з того часу вони більше не мали жодного відношення до космічного агентства. Але зараз, через 40 років після відставки героїв, з'являються нові обставини, які змушують уряд США згадати своїх ветеранів. Сталося непередбачене – один із старих космічних супутників, що належать СРСР, почав функціонувати дуже нестабільно і тепер може впасти у будь-який час, що призведе до глобального катаклізму. Молоді космонавти не розберуться з поломкою застарілого супутника, зате головні герої знають про нього все. Тепер від людей, які колись забули, залежить майбутнє всієї цивілізації. ©Kino4ua Космічні ковбої 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?