Kino4ua.com
G

Феї 4: Таємниця магічних крил

Рік:
Ор. назва:
Tinker Bell: Secret of the Wings
Країна:
США, Індія, Великобританія
Категорія:
Режисер:
Роберт Ганнавей, Пеггі Холмс
Тривалість:
01:15:54
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Юні Феї мріяли побувати в зимовому лісі, таємниця якого завжди вабила їх, але перетинати кордон світів було строго заборонено.
Одного разу крихітка Дінь-Дінь порушила заборону старших і пішла в цей сніжний, бажаний ліс. Навіть коли її крильця заблищали по-новому, вона і не подумала повернутися назад, хоча і залишилася безпорадною в чарівному лісі. Чи в змозі її вірні подруги відчути, що вона в небезпечній ситуації? Чи зуміють вчасно прийти на допомогу, або побояться ступити в настільки небезпечний ліс? Перейшовши кордон, юна фея порушила баланс двох світів. Тепер феям з обох світів необхідно об'єднатися, щоб врятувати дерево пилку, яке почало замерзати, а також допомогти цікавій Дінь-Дінь.
Що готує нашій юній непосиді зустріч з Зимової Королевою, і яку таємницю вона дізнається про своє народження? Чи відкриються їй всі загадки лісу? ©Kino4ua Феї 4: Таємниця магічних крил 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?