Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Феї: Змагання у долині фей

Рік:
Ор. назва:
Pixie Hollow Games
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Бредлі Раймонд
Тривалість:
00:22:34
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Турнір Долини Фей обіцяє бути найнеймовірнішим, яскравим видовищем, яке включає не тільки безліч різноманітних змагань, а й велику кількість приємних сюрпризів. Для того, щоб взяти участь у турнірі, в Долину Фей прибуває безліч різних команд, серед яких також є команда-чемпіон під назвою «Шторм».

Феї квітів теж хочуть взяти участь у турнірі, але садова фея Розетта не бажає знову витрачати сили на змагання, адже команда фей завжди програє змагання. Проте, бадьорий та оптимістичний заряд Хлої допомагає зібрати команду фей, щоб поборотися за головний приз – перстень переможців. А допомагати в цій нелегкій справі феям квітів буде улюблена фея-майстриня Дінь-Дінь і її вірні подруги. ©Kino4ua Феї: Змагання у долині фей 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?