Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Іван Царевич і Сірий Вовк 4

Рік:
Ор. назва:
Иван Царевич и Серый Волк 4
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Дарина Шмідт
Тривалість:
01:28:20
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Тривала в нинішньому році зима позаду. Мешканці Тридев'ятого царства готуються зітхнути з полегшенням і зустріти довгоочікувану весну. Настає березень, але зима не поспішає прощатися - на вулиці продовжують бушувати хуртовини, а мороз і раніше змушує місцевих жителів проводити дозвілля в приміщеннях. Для головних героїв мультфільму «Іван Царевич і Сірий Вовк 4» ситуація погіршується ще й поведінкою Кота-вченого, який, як і інші коти в цей перший весняний місяць, «співає» днями на проліт, залучаючи увагу кішок всього царства. Відчуваючи через це проблеми зі сном, Цар-батюшка придумує цікаве рішення проблеми. Дізнавшись, що в сусідньому царстві незабаром почнеться музичний конкурс, на який заочно запрошені всі казкові герої, він вирішує відправити туди набридлого всім у палаці «співака». Іван який втомився від неробства бачить в поїздці на конкурс можливість відволіктися, тому викликається супроводжувати Кота-вченого, адже тому необхідна для перемоги підтримка друзів! Аби не допустити розкриття своїх справжніх мотивів, правитель схвалює ініціативу свого зятя, в поїздку з яким збирається також і Сірий Вовк. Здається, друзів попереду чекає чергова божевільна пригода, яку глядач просто не має права пропустити! ©Kino4ua Іван Царевич і Сірий Вовк 4 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Просто Міша
    Просто Міша
    25 жовтня 2022 12:54
    + +1 -
    Аааааааааа це причудово пртсто обожнюю такі мультфільми з такими чудовими піснями.
  2. Просто Міша
    Просто Міша
    24 жовтня 2022 18:33
    + +1 -
    Це просто ульот як бомбезно.