Kino4ua.com
R

Код «Червоний»

Рік:
Ор. назва:
Red Joan
Країна:
Великобританія
Режисер:
Тревор Нанн
Тривалість:
01:41:47
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Украинский
В основу цього драматичного фільму лягла реальна історія жінки, яка в давні часи зуміла запобігти початку Третьої світової війни. Незважаючи на настільки героїчний подвиг, вона приховувала свою особистість до самого кінця, поки одного разу представники закону все ж не вийшли на слід жінки в нульові. Про те, хто вона така і як складалася доля цієї загадкової особистості, ви дізнаєтеся завдяки цьому художньому фільму.

Джоан колись була звичайнісінькою молодою дівчиною, яка зовсім не збиралася зв'язувати своє життя з міжнародним шпигунством. Але в певний момент доля склалася таким чином, що у неї просто не залишалося іншого виходу, крім як стати шпигуном, які працюють на Радянський Союз на території Британії. Протягом довгих років Джоан була змушена вести подвійне життя, позбавляючи себе всіх радощів, які є у простих громадян. Ризикуючи власною свободою, дівчина передавала засекречені дані в СРСР, продовжуючи діяти по обидва боки. Але одного разу їй в руки потраплять дані, від яких залежить доля всього людства. Які дії зробить Джоан? ©Kino4ua Код «Червоний» 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віктор
    22 грудня 2020 21:18
    + 0 -
    Тупа п**да. Так їй і треба! Продати комунякам ТАКЕ. Повісити та й по свьому!