Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Ти - найгірший (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
You're the Worst
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джордан Вот-Робертс, Алекс Хардкасл, Мет Шекман
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Багатоголосий
Є люди, які не створені для серйозних стосунків, вони вважають за краще обмежуватися легковажними зв'язками. Секс для них - не привід для знайомства, тому після проведеної ночі вони можуть безболісно розпрощатися зі своїм партнером. Саме такими є герої серіалу «Ти - найгірший» - молоді і безрозсудні Джиммі і Гретхен. Вони ще не знають один одного і навіть не уявляють, як випадкове знайомство змінить їхнє життя і змусить переглянути свої погляди.
Джиммі працює письменником та регулярно проводить вечори з гарненькими дівчатами, йому не знайоме почуття любові. Він живе тут і зараз, не замислюючись про майбутнє і подальші плани. Як тільки дівчата дізнаються справжню натуру Джиммі, вони намагаються скоріше з ним розлучитися, як і вчинила його колишня пасія. Так що тепер хлопець хоче помститися їй, з'явившись на весілля дівчини і розкривши там пікантні подробиці їх інтимного життя. Весілля збирається відвідати і Гретхен, яка працює PR-менеджером і любить жити на халяву. На цей раз вона задумала вкрасти одну дорогу річ, ну і звичайно поїсти і повеселитися за чужий рахунок. Ось тільки втілити задумане героям не вдалося, їх викрили і з ганьбою вигнали з весілля. Так сталося безглузде знайомство цієї ексцентричної парочки. Молоді люди розговорилися і з'ясували, що у них багато спільного. Потім самі не помітили, як опинилися в одному ліжку, а на ранок розбіглися по своїх справах. Спочатку кожен не надав цьому випадковому сексу особливого значення, адже це цілком звичне для них явище. Однак поступово герої стали розуміти, що відчувають щось більше, ніж просто пристрасть. ©Kino4ua Ти - найгірший (1 сезон) 2014-2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?