Kino4ua.com
G

Балто

Рік:
Ор. назва:
Balto
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Саймон Уеллс
Тривалість:
01:11:45
Переклад:
Українська мова ICTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Балто - молодий пес, в жилах якого тече кров вовка. Він проживає в Номі - місті, загубленому десь в льодах Аляски. Багато місцевих жителів побоюються Балто і не довіряють йому, тому псові доводиться жити в віддаленому місці, зігріваючись всередині занедбаного корабля.
У Балто є кращий друг гусак - з Росії на ім'я Борис. Разом вони люблять відвідувати гонки на собачих упряжках. І ось на черговому змаганні Балто знайомиться з прекрасною собакою породи хаскі. Її кличка Дженна.

Молодий пес жадає сподобатися Дженні, проте в цей час трапляється трагедія - господиня хаскі, як і багато інших дітей міста, захворіла на дифтерію. Щоб дістатися до рятівних ліків, потрібно пройти багато миль засніженими дорогами. І виконати настільки складне завдання викликається Балто. ©Kino4ua Балто 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?