Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Більше ніж секс

Рік:
Ор. назва:
No Strings Attached
Країна:
США
Режисер:
Айвен Рейтмен
Тривалість:
01:48:39
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі сюжету цієї романтичної комедії історія двох молодих людей, які дружать з самого дитинства, і в один з днів здійснюють необдуманий вчинок і вирішують зайнятися сексом по дружбі.
Хлопець на ім'я Адам трохи наївний, добрий і романтичний бабій, який звик у своєму житті до легких стосунків без зобов'язань. У його житті є багато жінок, з якими він періодично знайомиться заради однієї ночі любові. У хлопця є подруга дитинства на ім'я Емма, з якою у нього виключно дружні стосунки. Емма - молода і дуже симпатична дівчина, у якої просто немає часу на те, щоб заводити нормальні повноцінні відносини. Дівчина працює лікарем у місцевій лікарні. В основному, вона працює в нічну зміну, висиджуючи довгі 12-годинні чергування, після яких у дівчини просто не вистачає часу на нормальні і серйозні відносини.

Одного разу, після чергової вечірки друзі напиваються, і непомітно опиняються в одному ліжку. Після ночі любові вони вирішують укласти партнерські відносини, і вирішують що їх секс буде носити суто технічний і дружній характер. Хлопець і дівчина дають собі обіцянку не закохуватися один в одного. По початку все йде просто ідеально, і обох молодих людей влаштовують такі відносини. Але незабаром в їх розміреному житті починаються неприємності. Вся справа в тому, що чоловік і жінка починають ревнувати один одного. Намагаючись заглушити почуття що розпалюються, вони вирішують почати вести романи на стороні, але ця їхня витівка тільки погіршує ситуацію. І не витримуючи більше свого пориву хлопець вирішує порушити їх негласне правило і зізнатися дівчині в почуттях що його переповнюють. ©Kino4ua Більше ніж секс 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?