Kino4ua.com
NC-17

Свята Агата

Рік:
Ор. назва:
St. Agatha
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Даррен Лінн Боусман
Тривалість:
01:43:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Події містичної стрічки розгортаються в середині XX століття. У центрі оповідання виявляється Мері - хитра і цілеспрямована шахрайка, яка за останні місяці об'їздила практично всю Америку, успішно провертаючи різні афери. Довго на одному місці героїня хоррора «Свята Агата» не затримується, так як своєю діяльністю вона встигла нажити собі чимало ворогів. Життя Мері кардинально змінюється, коли вона прибуває в невелике місто на околиці штату Джорджія. Саме тут авантюристка дізнається, що вона вагітна. Ця обставина все ускладнює, адже провертати хитромудрі схеми зі зростаючим животом стає майже неможливо. Тим часом по слідах Мері йдуть ошукані люди, спраглі помсти. Побоюючись розправи, вона вирішує тимчасово сховатися в жіночому монастирі. Бачачи в цьому порятунок, героїня і не підозрює, що добровільно робить крок назустріч смерті. Монастир, в якому вона має намір провести час до народження дитини, є оселею потойбічних сил. Звідси ще нікому не вдавалося вибратися. Мері починає розуміти, що зробила помилку, коли помічає дивності в поведінці черниць. ©Kino4ua Свята Агата 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?