Kino4ua.com
PG-13

Як позбутися хлопця за 10 днів

Рік:
Ор. назва:
How to Lose a Guy in 10 Days
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Дональд Пітрі
Тривалість:
01:55:47
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Для Енді Андерсон робота журналістки в одному з модних журналів стає можливістю пізнати нові відчуття і відчути особисто все те, про що вона розповідає читачкам. Вона веде особливу колонку, в якій дає людям різні поради, але дуже хоче внести значний вклад в історію журналістики і приступити до зміни світу. Щоб спростувати чутки про неспроможність, дамочка вирішує провести ризикований експеримент. Його мета - головні жіночі помилки в спілкуванні. Об'єкт вона знаходить прямо в барі, і збирається спочатку захопити його, а потім змусити до розставання огидною поведінкою.

У рекламщика Бенджаміна Баррі інше завдання - він уклав з друзями парі, що зможе за десять днів домогтися щирої любові від випадкової знайомої. Якщо це вдасться, найвигідніший клієнт дістанеться хлопцю. Молоді люди впевнені в привабливості, але не знають про те, що їхні наміри протилежні. Щоб вирішити всі питання попереду тільки 10 днів, а на кін поставлено занадто багато, щоб відмовитися. У хід вступають всілякі виверти, але хто буде переможцем - невідомо. Енді ризикує репутацією професіонала, а Бен - великими грошима. ©Kino4ua Як позбутися хлопця за 10 днів 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?