Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

День ворон

Рік:
Ор. назва:
Le Jour Des Corneilles
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Жан Крістоф Дюсан
Тривалість:
01:34:19
Переклад:
Українська мова Двоголосе закадрове озвучення | AniUA
У густому неймовірно красивому лісі, в крихітній хатині, проживають удвох хлопчик і його строгий батько. Хлопець виростає з почуттям страху перед батьком, який схожий на людожера. Дуже злий чоловік викликає жах у тих людей, які його випадково побачать. Батько забороняє синові йти від будинку. Вони живуть в хатині як відлюдники. Єдині друзі малюка - лісові звірі і духи. А він мріє досліджувати весь ліс і подивитися, що знаходиться за його межами. І коли його батько захворів, потрапивши в страшну бурю, хлопчик залишає ліс і приходить в місце проживання людей, щоб попросити у них ліки для лікування батька. Люди виявилися добрими. Він зустрічає дівчинку Ману і закохується в неї, відтепер хлопчик хоче знайти те місце, де його тато сховав свою любов. ©Kino4ua День ворон 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?