Kino4ua.com
HD 720p
G

Брати ведмеді: Таємниця трьох світів

Рік:
Ор. назва:
Boonie Bears: Entangled Worlds
Країна:
Китай
Категорія:
Режисер:
Лінь Хуейда, Дін Лян, Лінь Юнчан
Тривалість:
01:23:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Піксель
Брамбл та Пріор багато років живуть по сусідству. Дітям подобається пізнавати навколишній світ, у якому дуже багато таємниць та загадок. Персонажі мультфільму «Брати Ведмеді: Таємниця трьох світів» мешкають у дивовижному чарівному лісі, де постійно відбуваються неймовірні події. Під величезними гіллястими деревами повно ягід та грибів, а повітря наповнене дивовижними ароматами. Ведмеді дуже доброзичливі, вони харчуються виключно дарами природи і ніколи не виявляють агресії до людей. Зовсім навпаки — відважні лісові звірята завели дружбу з маленькою дівчинкою на ім'я Ная та роботом Коко.

Юна шукачка пригод не вміє сумувати та готова до подвигів. Разом із роботом вона приходить і допомагає ведмежам проводити час весело та цікаво. Якось друзі дізнаються, що їх зелений куточок перебуває в небезпеці. Злий чаклун хоче знищити ліс і Долину Золотих Рогов. Зупинити його зможуть лише ті, хто не боїться труднощів та готовий мужньо долати перешкоди. Команда не сумніваючись вирушає в дорогу, щоб забезпечити спокійне життя та безпеку інших громадян лісового масиву. Чи зможуть хлопці впоратися з могутнім лиходієм? ©Kino4ua Брати ведмеді: Таємниця трьох світів 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?