Kino4ua.com
HD 720p
G

Ведмедики Буні: Таємниця цирку

Рік:
Ор. назва:
Boonie Bears: The Big Top Secret
Країна:
Китай
Категорія:
Режисер:
Дінг Ліанг
Тривалість:
01:38:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Оригінал
Мультфільм розповідає про звірята, що живуть у великому лісі на Сосновій горі. На вершині Соснової гори живе Дух зимового лісу, який стежить за тим, щоб все в лісовій природі було гармонійним. Тут же живуть двоє дуже цікавих братів-ведмежат - Брамбл та Браяр. В один із днів Брамбл знайомиться із самим Духом зимового лісу, проте серед ведмедів йому ніхто не вірить. Час іде, ведмеді підростають і стають дедалі більше. Правда, Брамбл хоч і подорослішав, але в душі так і залишився дивовижною дитиною, яка мріє ще раз зустрітися з Духом зимового лісу. Якось на Соснову гору обрушується небачена раніше снігова буря. Поки ведмеді запасаються припасами, у Сосновій горі з'являються незнайомці, які хочуть упіймати Духа зимового лісу. ©Kino4ua Ведмедики Буні: Таємниця цирку 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?