Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Переполох у джунглях

Рік:
Ор. назва:
Jungle Shuffle
Країна:
Південна Корея, Мексика
Категорія:
Режисер:
Тадонг Пак, Маурісіо Де ла Орта
Тривалість:
01:21:34
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Молоді коаті Саша та Ману насолоджуються суспільством один одного десь у Мексиканських джунглях. Ніщо не затьмарювало їхнього безтурботного існування, доки не прийшла біда, звідки не чекали. Плем'я, змучене витівками парочки, рішенням самого короля вигнало Ману з дому, та ще й його кохану викрали браконьєри. З цього моменту розпочнуться небезпечні пригоди, метою яких має стати довгоочікуване возз'єднання.

На що здатний юний Ромео заради своєї коханої, особливо якщо їй загрожує серйозна небезпека? Якщо двох пов'язують справжні почуття, один піде на все, щоб допомогти іншому. Ці негласні правила панують серед людей, але виявилося, що й у світі тварин теж не кидають у біді, йдуть до кінця, хоч би чого це коштувало. Доказом цього факту став пригодницький сімейний мультфільм Переполох у джунглях від південнокорейського режисера Тадонга Пака та постановника-мексиканця Маурісіо Де ла Орта.

Що може бути краще, ніж катання на ліанах та нескінченні веселі ігри з друзями? Якось пустотлива парочка надто загралася і ненароком зламала пам'ятник, будівництво якого забрало багато часу та сил. Цей інцидент став останньою краплею для терплячого лісового суспільства. Диким тваринам давно набридли хуліганські витівки молодих коаті, але все довго заплющували очі на їхні пустощі, бо Сашко була не просто милою дівчинкою, а ще й донькою вождя. Але всьому приходить кінець. І загальне рішення, озвучене ватажком, стало остаточним і безповоротним - вигнати пустуна з племені назавжди.

Нещастя не прийшло одне. Якщо будемо дивитися онлайн Переполох у джунглях, побачимо, що поки Саша шукала друга, на неї напали злі мисливці та відвезли у клітці у невідомому напрямку. Ману залишалося лише кинутися на допомогу. Але як таке маленьке звірятко зможе протистояти браконьєрам на чолі з безжальним Рокко, який виношує плани із захоплення всієї території з звірами, що населяють її, дізнаємося, якщо будемо дивитися Переполох в джунглях в HD.

На допомогу безстрашному Ману прийде смішна мавпочка Чуї, яка дуже любить поговорити і через яку вони потраплятимуть у різні історії. Удвох вони зустрінуть інших тварин, які захочуть вигнати злісних людей із джунглів. А чим закінчиться непередбачена і небезпечна подорож, стане зрозумілим лише наприкінці. ©Kino4ua Переполох у джунглях 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?