Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Пухнасті проти зубастих

Рік:
Ор. назва:
The Outback
Країна:
США, Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Кіунг Хо Лі
Тривалість:
01:25:47
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AAA-Sound
Головний герой барвистого тривимірного мультфільму страждає від серйозних труднощів. Причиною його невдач став колір шерсті. Коала Джонні потрапив в цирк ще малюком, адже всі його родичі сірі, а його відтінок дуже рідкісний. Герой мультика «Пухнасті проти зубастих 3D» білого кольору. Правда це його єдина заслуга, більше малюк нічого не вміє. Зате в своїх фантазіях він відважний і сильний супергерой, який завжди і всім може допомогти. І коли Джонні випаде шанс показати себе дійсно сміливим, то він не відмовляється від такої можливості. Герой здолає групу злих собак, підійметься на високі гори, зуміє перетнути величезну прірву і обдурити небезпечних змій. Але навіть це далеко не повний список тих пригод, що випадуть на долю маленького коали. Але герой не поверне назад, адже в самому фіналі його чекає кохана красуня. Ось тільки вважатиме вона його гідним свого серця? ©Kino4ua Пухнасті проти зубастих 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ukrainian
    Ukrainian
    14 березня 2021 20:23
    + 0 -
    Написано, що дубльований український переклад, а насправді російський (і так у багатьох мультфільмах)☹️