Kino4ua.com
R

Mass Effect: Згуба Параґону

Рік:
Ор. назва:
Mass Effect: Ushinawareta Paragon / Mass Effect: Paragon Lost
Країна:
США, Японія, Канада, Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Такеучі Ацуші
Тривалість:
01:24:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый)
Даний мультфільм є приквелом відомої комп'ютерної гри Mass Effect 3. Глядач переноситься в далеке майбутнє, де йде нескінченна міжгалактична війна. Людство воює з расами гетів і женців. Перші з'явилися завдяки штучному інтелекту, а другі є однією з найдавніших рас у Всесвіті. Джеймс Вега, головний герой анімаційної стрічки «Mass Effect: Загублений Парагон», вступив до лав елітного загону під назвою Альянс. Саме з цього почалися його пригоди. Чоловікові належить неодноразово ризикувати життям заради порятунку людей. Найзначнішим подвигом став захист невеликої колонії від кровожерливих Колекціонерів. Вега зумів врятувати невинних і відбити атаку, але це було лише початком його шляху. Керівництво призначило Джеймса головним в загоні і наказало відправитися на війну з женцями, що намагаються знищити інших представників Всесвіту. Героєві належить пройти складний шлях в боротьбі за людство, адже вороги неймовірно сильні і володіють потужною зброєю. Джеймс не має наміру здаватися, адже тепер в його руках доля всієї Галактики. Чи зуміє офіцер здобути перемогу або загине в бою? ©Kino4ua Mass Effect: Згуба Параґону 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?