Kino4ua.com
NC-17

Доньки-матері

Рік:
Ор. назва:
Telle mère, telle fille
Країна:
Франція
Режисер:
Ноемі Сагліо
Тривалість:
01:34:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) iTunes
За тридцять з гаком років свого життя Ейпріл зуміла багато чого досягти. Дівчина знайшла хорошу і прибуткову роботу, турботливого чоловіка і стала вважати себе жінкою яка цілком відбулася. Мати героїні є її повною протилежністю: Мадо вже у віці, але поводиться немов підліток. У героїні комедії «Доньки-матері» немає ні краплі відповідальності, навіть гроші, на які вона живе, жінка отримує від дочки, а не заробляє їх самостійно. Втім, скоро в їхній родині почнуть відбуватися кардинальні зміни, які фактично змусять Мадо подорослішати. В один і той же день стане відомо про двох вагітностях. Мадо належить стати одночасно і матір'ю, і бабусею! Для неї це стає серйозним випробуванням. А коли про вагітність матері дізнається Ейпріл, вона розуміє, наскільки непросто буде її майбутньому братику або сестричці - героїня прекрасно пам'ятає про своє дитинство і материнських якостях Мадо. І тепер їм обом належить постаратися, щоб ситуація не вийшла з-під контролю. Дві майбутні матусі, що живуть під одним дахом і є родичками, - це гірше урагану, що мчить на прибережне місто. Наскільки сильно зміниться життя героїнь і оточуючих їх людей за найближчі місяці? ©Kino4ua Доньки-матері 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?